Gradnja optike v ČS Jezero

Gradnja optike v ČS Jezero

V minulih dneh smo v Četrtni skupnosti Jezero priča nekoliko obsežnejšim gradbenim delom na trasah Belšakova ulice in njenih stranskih ulicah. Sporočamo, da gre za izgradnjo novega in sodobnega optičnega omrežja, ki ga izvaja nacionalni telekomunikacijski operater Telekom Slovenije. Novo omrežje, ki ga v četrti čakamo že leta bo v celoti zamenjal zastarelo telekomunikacijsko infrastrukturo in vsem krajanom Belšakove ulice, njenih stranskih ulic in Brstja omogočil kakovostne telekomunikacijske storitve.

V Četrtni skupnosti Jezero že več let namreč opozarjamo Mestno občino Ptuj na velike težave z zastarelim omrežjem KKS Ptuj in storitvami podjetja Teleing, ki ga je ob koncu leta 2017 prevzelo podjetje Telemach. Z omenjenim prevzemom so se težave in nenehni izpadi samo še stopnjevali in krajani Četrtne skupnosti Jezero smo upravičeno nezadovoljni.

Novo in sodobno optično omrežje ter storitve telefonije, interneta in telefonije nacionalnega operaterja Telekom Slovenija bodo krajanom omenjenih ulic na voljo že konec meseca avgusta. Ob tem sporočamo, da se na njihove storitve lahko naročite že sedaj. Prednaročila veljajo tudi za že obstoječe naročnike, ki bi želeli še boljšo kakovost storitev.

Za vse podrobnosti se lahko torej tako naročniki kakor tudi novi zainteresirani enostavno oglasite v njihovem Telekomovem centru na Ptuju na Mestnem trgu 1, ali jih pokličete na telefonski številki 02 798 05 50 oz. 041 700 215.

Črtomir Rosić, predsednik Sveta Četrtne skupnosti Jezero
Foto: Pixabay Free Photo

Hits: 282