S svojo prisotnostjo je Dom krajanov Budina-Brstje vedno bil center kulturnega, športnega in drugega dogajanja v četrti. V njegovih prostorih so svoje mesto našla društva in krajani iz četrti, prav tako pa tudi zunanji uporabniki. Dvorana za 150-200 ljudi je dovolj velika, da nudi dobre pogoje za izobraževanja, seminarje in druge mirne dejavnosti podjetnih posameznikov in drugih podjetij. V primeru, da potrebujete cenovno ugodno in prostorno dvorano kontaktirajte naše tajništvo 02 748 29 81 (Denis Hrga).

Najem dvorane je možen skozi vse leto, k najemu dvorane in sanitarnih prostorov pa se zaračuna še čiščenje prostorov čistilnega servisa in poraba elektrike in ogrevanja. Zraven doma je večje parkirišče in zelenica s cvetličnimi gredami in drevjem. Prostori se za zunanje najemnike dajejo v najem samo za mirne dejavnosti. Cene najema prostorov Doma krajanov Budina-Brstje so formirana na osnovi Pravilnika o osnovah in merilih za določitev najemnine poslovnih prostorov in garaž MO Ptuj. Predmet najema je dvorana, kuhinja in sanitarije.

 

Za proste termine in rezervacijo pokličite na tajništvo ČS Jezero  02/748-29-81 (Denis Hrga) ali pošljite sporočilo na denis.hrga@ptuj.si.